Print

FEB31st er meget mere end et brille-brand. Det er håndværk med et moderne, elegant, organisk og sofistikeret udtryk, som produceres i Norditalien.

Innovationrespekt for ressourcer og design er kendetegnende for fremstillingen af FEB31st.

Unikhed, som betyder, at hvert enkelt stel er højteknologisk håndlavet efter kundens æstetiske og komfortmæssige præferencer, er kodeordet bag produktionen.

Siden lanceringen af det første supertynde træ stel har FEB31st altid søgt nye og uopdagede måder at give sine kunder mulighed for at udtrykke deres personlighed gennem forskellige farver og materialer.

Besøg
icberlin_logo

De sagde, at vi var vanvittige, men galskab får som sagt verden til at gå rundt… RALPH, founder of ic! Berlin.
Utroligt let, fleksibel og bygget til, at vare en levetid, ic! Berlins luksusbriller er skåret af laser og håndlavet i Berlin. De er lavet af rustfrit stål, Premium acetat og 3D trykt polyamid til mænd, kvinder og alle imellem.

ic! berlin revolutionerede briller med sit skrueløse hængsel: en genial aftagelig klips, der holder front og stænger sammen. Hver brille kan skilles ad og samles på sekunder. Ingen værktøjer. Ingen skruer. Ingen lim. Ingen svejsninger.

Bare prisvindende design og ekstraordinære showpieces, once in a life time…

Besøg
COBLENS-LOGO

COBLENS, Passion, håndværk og design: Vores dybe rødder og mangeårige erfaring i optikerbranchen ligger bag mærket COBLENS, som i dag er en af de førende producenter af titaniumbriller i topklasse.

Navnet COBLENS er en kombination af den gamle franske stavemåde af byen ”Coblence” og det engelske ord ”lens” for mærket, der i dag designer, producerer og sælger briller, der lever op til de allerhøjeste krav.

De ædle metalstel fra COBLENS – der typisk er forsynet med den karakteristiske dobbeltbro – kan nu købes i 15 lande verden over eksklusivt fra uafhængige optikere.

Hver model er noget helt særligt.

COBLENS designes i Berlin, sidste hånd lægges på værket i Koblenz, og stellene kombinerer traditionelt håndværk med individuelle og holdbare titaniumkomponenter. Indflydelsen fra tidligere årtier fornemmes klart.

Produktionsprocesser i topkvalitet møder identificerede tendenser uden at gå på kompromis med funktionalitet eller design.

Elegant, slidstærk og tidløst:

Det er COBLENS.

Besøg
exalto-logo

Brillestel fra Exalto® er en oplevelse for sanserne – en invitation til at slå sig løs og gå på opdagelse – inspireret af mænd, deres passion, deres verden og deres udfordringer.

De mange detaljer – nogle gange endda i det skjulte – bidrager til produktets høje kvalitetsniveau og tekniske detaljer: særlige materialer, visuelle effekter, forskellige finishes, raffinerede hængsler osv.

Hvert stel repræsenterer en teknisk udfordring, der er designet til at opfylde behovene hos mænd, der ikke er bange for at leve livet fuldt ud.

Besøg
logo-joo-ly

Jooly® får kvinder at skille sig ud fra mængden med briller, der viser deres stil og fremhæver deres personlighed.

Hvert stel er diskret inspireret af de største modetendenser – noget, der aldrig tidligere er set og som gør kollektionen til noget helt unikt.

Stellene fremhæver tendenserne ved hjælp af overraskende materialer, strukturer, særlige udskæringer, relieffer, mønstre, indsatser etc.

Besøg
NNV_Seal-Negativ

No Name Vintage er udsprunget af en verden fuld af mærkevarer og et stille humoristisk oprør mod dette.

Sagt med et smil så vil vi glæde os til, at navnet NO NAME VINTAGE kommer på alles læber. Men indtil da være stolte over, at have et niche brand,

som brugeren elsker for kvaliteten, de sublime pasformer og ikke mindst, at der ikke er et navn skrevet med store bogstaver på brillen. NO NAME VINTAGE.

Vintage, fordi vi elsker de ældre cool designs og lysten til, at give dette look et om muligt nutidigt trendy look uden at gå på kompromis.

Danish design, timeless trends, sophisticated beauty, fashionable for today, frames by NO NAME VINTAGE

Besøg
horn-by-eye-eye

Hornbriller lavet af kun de fineste bøffelhorn, en helt fantastisk følelse at bære.

Lav vægt, komfortable og allergi venlige, det er blot nogle af egenskaber der gør en hornbrille fra H.O.R.N by eye eye helt enestående.

Vi kan skræddersy de udvalgte modeller i kollektionen efter ønske eller helt efter dine egne specifikationer. Kvaliteten og håndværket er i en liga for sig selv.

Handmade with passion in Germany.

Besøg